Fejsbukom kruži nikad viđena slika Žike Todorovića sa roditeljima: Svaki detalj će vas oduševiti

Kakav otac, takav i sin... Internetom kruži fotografija čuvene glumačke porodice, koja je oduševila sve obožavatelje

Srđan i Bora Todorović; Foto: ATA images

Internetom kruži fotografija čuvenih srpskih glumaca Bore Todorovića (1929-2014) i njegovog sina Srđana Žike Todorovića (55) kada je bio mali.

Naime, na prelepoj fotografiji se vidi Bora koji za nogu drži svoju tadašnju i prvu suprugu Snežanu Matić, a pored njih sedi dečak Žika. Na slici su svi nasmejani, a može se primetiti koliko su bili srećni. Svi su gledali u prelepu balerinu, a nije poznato iz koje godine datira fotografija, ali se vidi da je Žika bio veoma mali.

Lepa Snežana, čuveni otac i sin, i sasvim poseban porodičan trenutak koji je retko ko imao priliku da vidi. Obožavatelji su oduševljeni, a na Žikinoj Fejsbuk stranici piše opis:

- Prelepa porodična fotografija - piše uz emotikon srca.

Sa balerinom Snežanom Matić Bora je dobio ćerku Danu i sina Srđana, dok je u braku sa drugom suprugom Karolinom, s kojom je bio od 1975. godine pa sve do svoje smrti, dobio ćerku Taru.

Prelepa porodična fotografija ❤Posted by Srdjan Zika Todorovic - najbolji srpski glumac on Среда, 12. август 2020.

Podsetimo, legendarni Bora Todorović je preminuo u julu 2014. u Beogradu u 84. godini života, a publika ga je upoznala kroz brojne glumačke uloge koje i dan danas obožavaju. Uloga Đenke u filmu "Maratonci trče počasni krug" ga je proslavila, a istakao se i u brojnim bioskopskim hitovima jugoslovenske kinematografije, koje nikada neće biti zaboravljene.

Njegov naslednik Srđan Žika Todorović se istakao u filmovima "Mrtav, ladan", "Mi nismo anđeli", "Jagoda u supermarketu", a publika širom balkana ga prosto obožava. Jedan je od najomiljenijih umetnika na srpskoj sceni, a talenat je nasledio od njegovog oca i tetke Mire Stupice, koji su bili legendarni glumci jugoslovenske kinematografije.

(Telegraf.rs)