Maja Marinković: Janjuš zelenašima duguje 15.000 evra! Ja sam plaćala, kad su mu pretili

- Davala sam mu pare svakodnevno, ne računam to što sam mu plaćala taksi, hranu, piće i neke osnovne stvari - kaže Maja

Janjuš i Maja, Printskrin: Instagram/majamarinkovic

Maja Marinković kaže da je Marko Janjušević Janjuš zbog dugova ušao u Zadrugu 4, te da mu je i ona davala novac, kada su mu ljudi kod kojih je uzeo pare pretili.

- Janjuš je sve što je zaradio prokockao posle izlaska iz rijalitija, a ja sam htela da mu pomognem pa sam mu dalavala novac. U jednom trenutku mi je priznao i da je pozajmljivao novac od zelenaša i da se zadužio za oko 15.000 evra. Rekao mi je da su mu oni pretili, a znam da se našao sa ljudima od kojih je pozajmio novac - počinje Maja.

- Jedan od njih nije više mogao da čeka da mu Janjuš vrati novac, pa ga je doveo na razgovor. Rekao mu je da se uozbilji i da će mu svakog narednog dana na dug dodavati 100 evra sve dok mu ne vrati novac. Janjuš je posle tog susreta zvao svoje prijatelje da mu pomognu da reši problem sa tim čovekom - objašnjava Marinkovićeva.

Davala sam mu pare svakodnevno, ne računam to što sam mu plaćala taksi, hranu, piće i neke osnovne stvari. Ali u nekoliko navrata sam mu pozajmila i veće svote kako bi mogao da vrati dug - završava Maja za Alo!.

Podsetimo, Maja je redakciji Telegrafa dostavila fotografije na kojima se jasno vide povrede po licu i telu, a za koje tvrdi da joj je naneo upravo Janjuš.

Kako nam je rekla, dok ju je navodno tukao - nije bio pijan, a ni ona njemu nije ostala dužna.

Janjuš se pre nekoliko dana razveo od supruge, koju je tokom "Zadruge 3" varao upravo sa Majom.

(Telegraf.rs)