"Često sam sama i usamljena u Istanbulu. Nedostaje mi da sa sinovima pričam i na srpskom jeziku"

Eminin stariji sin slabo razume srpski, dok sa mlađim komunicira samo na turskom

Printskrin: Telegraf TV

Popularna pevačica Emina Jahović (38) istakla je da joj nedostaje razgovor na srpskom jeziku sa sinovima Jamanom (12) i Javuzom (8), koji ne razmeju najbolje maternji jezik svoje majke.

Naime, pevačicin stariji naslednik slabo razume i govori srpski, dok mlađi sin ne želi da nauči, pa pevačica sa njim razgovara isključivo na turskom.

- Stariji sin Jaman razume i govori srpski, ali baš slabo. Smešan je kada krene da priča na našem jeziku jer mnoge reči izgovori nepravilno. S druge strane, mlađi sin Javuz odbija da nauči srpski i s njim komuniciram isključivo na turskom - ispričala je Emina u emsiiji "Balkanskom ulicom" u razgovoru sa Vesnom Dedić.

- Nedostaje mi da s decom razgovaram na tečnom srpskom jeziku. Grdim ih na srpskom, pa nekada kažem i nešto što ne treba. To uvek razumeju (smeh) - rekla je pevačica i dodala da je često usamljena u Istanbulu.

- Često sam sama u Istanbulu i osećam se usamljeno. Onda uzmem da pišem pesme - priznala je Emina, koja u Turskoj ima ozbiljan problem sa paparacima.

- U Turskoj imam ogroman problem sa paparacima. Imala sam par situacija da zamalo nismo sleteli sa puta i izginuli svi u kolima zbog njihovog proganjana. Dešavalo se da me udare u glavu kamerom, toliko je to strašno tamo i to nije nimalo u redu - zaključila je pevačica.

Video: Ni pre korone nisam živela od nastupa: Za Eminu Jahović nema krize

(Telegarf.rs)