"Na žalost, ovih dana mi je duša prazna"

- Želim da se zahvalim svima koji mi nesebično pomažu da odagnam svoje misli zbog kojih skoro dva meseca nisam imala miran san - napisala je u emotivnoj objavi Sanja Marinković

Sanja Marinković Foto: Nikola Tomić

Sanja Marinković je krajem ove godine potvrdila da se razvodi od svog dugogodišnjeg supruga Aleksandra, a nedavno joj preminuo i otac.

Voditeljka emisije "Magazin In" priznala je da joj ovih dana duša prazna, a u emotivnoj objavi zahvalila se svima na rečima podrške.

- Kada ne bih bila zadovoljna svojim životom, ja bih pokušavala da ga kreiram u skladu sa onim sto hrani moju dušu. Na žalost, ovih dana mi je duša prazna. Želim da se zahvalim svima koji mi nesebično pomažu da odagnam svoje misli zbog kojih skoro dva meseca nisam imala miran san. Kažu da što je dublja ljubav, to je dublje i pamćenje i zato sam uverena da na žalost vreme ne leči sve. Neke rane zaista nikada ne zacele. Hvala svima na podršci i saosećanju. Posebno sam zahvalna jer imam privilegiju da radim posao koji volim i koji mi je između ostalog i uteha između svih razočaranja - napisala je Sanja na Instagramu.

Evo i njene objave.

Video: Pobednice koje ponosno koračaju: Sanja Marinković o ženama herojima

(Telegraf.rs)