U ovoj pekari je Džej kupovao peciva i hranio gladne: Evo šta nam je o pokojnom pevaču rekla radnica

- Dolazio je uglavnom u jutarnjim satima, kupovao je dosta hrane i uvek je ostavljao veliki bakšiš devojkama - rekla je radnica u pekari

Pevač narodne muzike Džej Ramadanovski imao je veliko srce, a priču koja kruži o njegovoj pažnji i humanosti prema drugim ljudima potvrdili smo u jednoj pekari na Dorćolu.

Naime, priča se da je Džej u pekari kupovao peciva i ostavljao ih u kesama koje je obično kačio na kontejnere po Dorćolu, kako bi to pronašli i pojeli ljudi koji nemaju šta da jedu.

Posetili smo pekaru na Dorćolu gde nam je radnica, koja je usluživala Ramanovskog, ispričala da je pevač kupovao u pekari veliku količinu hrane, od svega pomalo, mnogo više nego što je bilo potrebno samo za njega.

- Dolazio je uglavnom u jutarnjim satima, kupovao je dosta hrane. Uvek je bio vidno raspoložen, verovatno je dolazio posle nekog izlaska i uvek je ostavljao veliki bakšiš devojkama. Bio je prijatan... - rekla nam je radnica u pekari.

- Često je dolazio, ali ga u poslednje vreme nije bilo. Sigurno je da je kupovao hranu i za druge, jer u toj količini koju je kupovao nije sigurno samo za njega... - rekla je ona i dodala da je obožavala Džeja kao pevača.

Podsetimo, Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra, nakon što mu je u snu stalo srce, a zbog njegove iznenadne smrti tuguje ceo region.

Kakao izgleda pekara u kojoj je jeo Džej, ali i iz koje je hranio gladne na Dorćolu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Bolan je sada snimak na kojem Džejeva mlađa ćerka peva njegov hit

(Telegraf.rs)