Topalko javno rekao da mu je kriminalac ponudio da "sve završi" sa onima koji mu diraju ćerku

- Sve svetske zvezde i žene milionera to imaju, ali niko za njih nikada nije napisao da su starlete, nego žena tog i tog - pravdao je Topalko provokativne fotke svoje ćerke

Milan i Helena Topalović, Foto: Nikola Tomić, Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, poslednjih meseci često se pominje u javnosti, kako zbog svog načina života i provokativnih fotografija, tako i zbog veze sa novim izabranikom, bivšim emotivnim partnerom voditeljke Hepi televizije, Jelene Dimitrijević.

Njen otac je često brani putem društvenih mreža, ali i u retkim izjavama za medije, što je učinio i prilikom nedavnog gostovanja u emisiji "Grand magazin".

Tu se obratio onima koji njegovu ćerku nazivaju starletom.

- Pijem kafu i otvorim u telefonu novine da prelista i tamo piše: "Topalkova ćerka postala najpoznatija starleta". Sve svetske zvezde i žene milionera to imaju, ali niko za njih nikada nije napisao da su starlete, nego žena tog i tog. Nazivaju ih lepim ženama i upućuju im komplimente - rekao je pevač u pomenutoj emisiji, a zatim je usledila izjava koja je prilično teška.

Pevač je, naime, detaljno opisao susret sa jednim momkom "sa one strane zakona", koji mu je ponudio da se umesto njega obračuna sa svima koji mu napadaju ćerku.

- Skoro sam bio u Somboru, radio sam jedno punoletstvo. Malo se radilo, ali eto, ono što je moglo ja sam odradio. Kada sam završio sa pevanjem, prišao mi je jedan momak, seo pored mene i rekao: "Samo sam došao da ti kažem, pošto sam ja već bio u zatvoru i ništa mi to nije strano, i da odem ponovo uopšte nije bitno. Ne što te volim kao čoveka, ali ako ti nekada u životu zatreba da što ti je neko uvredio ćerku ili nešto, molim te samo da me pozoveš, ja ću sve završiti, a ti budi gospodin, kao što jesi" - izjavio je Topalko pred milionima gledalaca.

- Ljudi to vide i ne mogu da podnesu, a ja to podnosim - opravdao je Topalko reči koje je izgovorio.

Podsetimo, Topalko se uvredio što su mediji otkrili da je njegova ćerka Helena Topalović u vezi sa oženjenim čovekom. Tada je putem svog Instagram profila najstrašnije izvređao pripadnike medija, nazvavši ih najpogrdnijim imenima.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Topalovićem kako bismo saznali koje zanimanje njegova ćerka ima u javnom životu, pošto se u istom pojavljuje otkako je počela da se zabavlja sa poznatim momcima, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Video: Helena u bikiniju nikada ovako dobro nije izgledala: Vrelo izdanje Topalkove ćerke

(Telegraf.rs)