Sofija Milošević doji bebu dok je šminkaju: Snimkom sa svojim mališanom ohrabrila žene da čine isto

Lepa manekenka je objavila video snimak koji je raznežio mnoge obožavatelje

Srpska manekenka Sofija Milošević (29) se ove godine prvi put ostvarila kao majka, a sada se trudi da uskladi privatan život i karijeru.

Naime, lepotica sa emotivnim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem (23) uživa u podizanju sina Alekseja, a novi video snimak koji je objavila na društvenim mrežama raznežio je mnoge.

Sofija je na Instagram storiju objavila video klip u kom se vidi da se sprema za novi fotošuting, a dok je šminkaju za slikanje, ona u rukama drži svog sina Alekseja koga doji u isto vreme.

Na taj način Sofija je raznežila svoje pratioce, kojih na pomenutoj društvenoj mreži ima 547.000, ali je i ohrabrila i podstakla žene da čine isto. Podsetimo, Sofija je nedavno otkrila da nema dadilju i da o bebi sama brine.

- Za sada imamo samo medicinsku sestru koja dolazi da pomaže oko previjanja, a sve ostalo radimo sami. Uspevamo da uspešno obavimo sve obaveze oko bebe - rekla je tada lepa manekenka.

Ona je nedavno otkrila i kako se njen 23-godišnji partner snašao u ulozi oca.

- Luka se odlično se snalazi u ulozi oca, ali dobro, on je već otac, nije mu prvo dete. Poštedela sam ga toga da ga beba budi, pa spava u drugoj sobi - rekla je Sofija

Sofija se osvrnula i na svoj porođaj i isticanje da su za isti ona i Luka isfinansirali za porođaj basnaslovnu cifru.

- Meni je to skandalozno, kada čitam, jer mi nismo uopšte takvi ljudi, ne razmišljamo na takav način. Ja sam dobila zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba i ništa nismo platili. Imala sam samo patronažnu sestru. Ljudi ovde su, po nekim klinikama, skuplje prošli nego ja. Nismo od onih koji se razbacuju, pogotovo u današnje vreme. Pomažemo koliko možemo, toliko ima bolesne dece... - zaključila je.

(Telegraf.rs)