Uhapšena žena Marka Bulata

Akciju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom 92

Marko Bulat i žena Marija / Foto: ATA Images

Juče su u Beogradu uhapšena tri muškarca i jedna žena, navodno prilikom primopredaje droge, a Informer tvrdi da je reč o Mariji Bulat, ženi našeg pevača Marka Bulata.

Kako navode, pretresom stana osumnjičenog za prodaju pronađena je veća količina kokaina, a pretresom kupaca manje količine droge.

Zaplenjeni su kokain, dve vagice za merenje, oko 2.000 evra i 3 luksuzna automobila.

Akciju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom 92.

Kozmetički salon, odnosno solarijum, koji drži Marija Bulat, u Bloku 38. u Novom Beogradu, a u koji je juče upalo 6 automobila Intervetne jedinice, zatvoren je.

Na vratima je nalepljeno upozorenje od strane MUP-a:

"Upozoravaju se sva zainteresovana lica da je ovaj stan zapečaćen od strane policijskih službenika Policijske uprave za grad Beograd, UKP četvrto odeljenje i da se isti ne sme otvoriti bez odobrenja pomenute službe".

Ovim povodom pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa Markom Bulatom, ali do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na brojne pozive.

Podsetimo, u avgustu 2017. godine mediji su pisali da je u Crnoj Gori kod Marka Bulata i njegove supruge pronađena manja količina kokaina i marihuane.

Kako su tada javili crnogorski mediji, crnogorska policija navodno je u noći između 19. i 20. avgusta u Baru pronašla kod Marka Bulata i njegove supruge Marije manju količinu droge, nakon čega je Marija navodno preuzela krivicu, rekavši kako je droga za ličnu upotrebu.

Marko je tada demantovao priču.

- Dobro sam, nismo privedeni! Racije je bilo, problem je nastao jer nisam imao ličnu kartu, Marija jeste. Nešto posle 23 sata upali su pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala u kojem je trebalo da pevam, tu je bio početak i kraj nastupa. Sve je izgledalo kao devedesetih! Baš svi su izbačeni, ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gde su me pretresli, pretresli su mi i auto, sve - izjavio je Bulat, koji je na pitanje da li je tačno da su kod njega pronađeni narkotici, odgovorio:

- Naravno da ne. Ništa nisu pronašli, ne znam otkud sad opet te dezinformacije, nije mi jasno.

(Telegraf.rs)