Ne razdvajaju se! Karleuša i Tošić u šopingu u Turskoj - svi gledaju jedan detalj u Jeleninoj ruci

Pevačica i fudbaler proveli su zajedno i Dan zaljubljenih u Turskoj

Foto: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) već nekoliko dana uživa sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem (36) u Turskoj, a fudbaler nije kao većina muškaraca, te mu nije bilo teško da sa svojom lepšom plovinom ide u šoping.

Naime, Jelenin prijatelj i saradnik Zoran Birtašević, koji je takođe u Turskoj, zabeležio je momenat u tržnom centru, a na pokretnim stepenicama ispred Zorana vide se Jelena i Duško koju su, sudeći po kesama, pazarili dosta stvari.

Krleuša je bila u čizmama na štiklu, pantalonama i jakni, dok je Duško na sebi imao kaput. Oboje na glavi nose taman kačket, a svima je za oko zapalo ono što popularna pevačica ima u ruci - u pitanju su kese sa stvarima koje su pazarili u zajedničkom šopingu.

Iako mnogi muškarci izbegavaju da sa svojim lepšim polovinama idu u kupovinu koja može da potraje i nekoliko sati, to nije slučaj sa Dukom koji je sa svojom suprugom strpljivo obilazio tržni centar, a možda i nešto pazario i za sebe.

Podsetimo, Jelena je Dan zaljubljenih provela sa Duškom, a juče, u ponedeljak 15. februara, sa Tošićem i prijateljima bila je na večeri sa poznatim tamošnjim hirurgom, kojeg zovu Dr B.

Karleuša je na Instagramu posle duže vremena objavila zajedničku fotografiju sa Duškom i uputila mu snažnu poruku. Inače, Jelenu obožavaju u Turskoj i tamo ima mnogo fanova.

Kadrove Duška i Jelene u tržnom centru u Turskoj, ali i još neke njihove momente, pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

Video: Karleuša Dan zaljubljenih proslavila sa Duškom: Evo kako se provode sa prijateljima u restoranu

(Telegraf.rs)