Ivica postao ujak: Porodila se Dačićeva sestra koju svi pamte po ulozi u "Porodičnom blagu"

Informacija da će Dačić postati ujak u javnosti se pojavila početkom februara ove godine, kada je na Zvezdari izbio požar u kom su srećom, uspešno evakuisane, između ostalih, majka i trudna sestra predsednika Skupštine

Ivica Dačić / Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Skupštine i lider SPS Ivica Dačić (55) postao je ujak, saznaje Telegraf.rs, pošto se njegova rođena sestra, inače glumica Emica Dačić (48), porodila danas i na svet donela devojčicu Lenu.

Informacija da će Dačić postati ujak u javnosti se pojavila početkom februara ove godine, kada je na Zvezdari izbio požar u kom su srećom, uspešno evakuisane, između ostalih, majka i trudna sestra predsednika Skupštine.

Dobro su, hvala Bogu! Ništa nije strašno, evakuisane su zbog dima i straha da bi požar mogao da se proširi, a uplašio sam se zbog sestre jer je trudna, u šestom mesecu je. Čujem da je požar navodno izbio u susednom ulazu kada su neki baka i deka pržili jaja, pa se zapalio tiganj. Umalo da zbog prženih jaja neko nastrada - rekao je tada Dačić.

Emica je javnosti najpoznatija po ulozi u seriji "Porodično blago", po ulozi Zorice, sekretarice sudije Ljubomira Starčevića Risa (Branislav Lečić).

Glumila je i u filmu "Belo odelo", kao i u narednoj Pavićevoj seriji "Stižu dolari", ali samo u dve epizode. Minijaturna pojavljivanja je zabeležila i u serijama "Jelena" i "Miris kiše na Balkanu", a pamti je i pozorišna publika.

Glumom je prestala da se bavi 2011, kad se zaposlila u jednoj kompaniji. Emica je završila čak dva fakulteta - Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

(Telegraf.rs)