Nataša Ninković o saradnji sa Žarkom Lauševićem: "Bila sam čak malo histerična, jer mi je to čast"

Nataša i Žarko sarađivali su u seriji "Kalkanski krugovi"

Foto: Tanjug/Tara Radovanović, ATA images

Slavna glumica Nataša Ninković prvi put igra sa legendarnim glumcem Žarkom Lauševićem, a otkrila je da je imala tremu pred kadar sa kolegom.

Naime, u subotu, 20. marta, počinje emitovanje serije "Kalkanski krugovi" u kojoj igraju Nataša i Žarko, glumica je istakla da joj je bila čast da sarađuje sa glumcem, ali da je bila i pomalo "histerična".

- To mi je bila želja. Imala sam istinsku tremu pred kadar. Uživala sam kad smo radili. Bila sam puna predloga. Bila sam čak malo histerična, jer to mi je zaista bila čast - rekla je Nataša u emisiji "Beogradska hronika", a ona u seriji igra lik Vere, samohrane majke.

- Vera je usamljena žena, koja je prerano odustala od sebe, od svojih snova i ambicija i koja nije iskoristila svoje potencijale, ali u njen život ulazi stara ljubav - rekla je glumica.

- Serija "Kalkanski krugovi" je porodična drama koja prati sve porodice, njihove sukobe još deceniju unazad. Krije u sebi dosta tajni, dosta ljubavnih priča, sa elementima trilera. Jako je dobro snimljena i izrežirana - ispričala Nataša.

(Telegraf.rs)