Karleuša se pojavila u moćnim Versaće "krpicama", a na glavi ima detalj za kojim će devojke poludeti

Pevačica je blistala ispred studija, a na snimanju se prvi put srela sa Marijom nakon što ju je otpratila na Instagramu

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) nakon duže pauze koju je ekipa imala, pojavila se na snimanju emisjie "Zvezde Granda" u kombinaciji od koje je prisutnima zastao dah.

Jelena je stigla nekoliko minuta pre snimanja, a dovezao ju je njen prijatelj i saradnik Zoran Birtašević. Ona je strpljivo pozirala okupljeni pripadnicima sedme sile, ali nije bila raspoložena za izjave.

Karleuša je na sebi imala šarene Versaće pantalone i top, a stajling je upotpunila belom torbicom i sandalama u istoj boji sa detaljima "zlatnih lanaca". Ona je u kosi imala ukras, "morsku zvezu".

Jelena je na istakla svoje obline, a mnogi komentarišu da je stajling pun pogodak. Ona je bila i vidno raspoložena, a kako i ne bi kad je nedavno došla sa odmora i izgeda odlično.

Inače, na snimanju emisije Marija Šerifović i Jelena srele su se prvi put nakon disvalifikacije Vanje Knežević. Tada je Jelena otpratila Marju sa Instagrama, a kako izgleda, sudeći po objavama na zvaničnoj stranici emisjie, one su i dalje drugarice i zabavljaju se dok snimaju.

Podsetimo, kada je Mraija stgla na snimanje pitali smo je da li će se pozdraviti sa Jelenom na šta nam je ona dogovorila:

- Ja se radujem susretu sa svim svojim kolegama i sa svakim kolegom sa kojim unutra sarađujem i radim, nemam problem da se pozdravim. To je moj stav.

(Telegraf.rs)