Nada Topčagić se izvinila bivšoj ljubavnici Miroslava Ilića zbog izjava koje su zgranule javnost

- Ovo više nije samo Devinova borba, već je zahvatilo veći okvir borbe za održavanje porodične ćelije i zaštitu mnogobrojne ugrožene dece - poručuje Mirjana

Foto-montaža: Marko Jovanović, ATA Images

Nada Topčagić (67) zvala je Mirjanu Antonović da joj uputi izvinjenje, nakon što je javnost šokirala izjavama da veruje da Devin nije sin Miroslava Ilića, te da bi ona znala da je između pevača i Mirjane bilo nečega.

Naime, Mirjana je u objavi na Fejsbuku navela da oprašta Nadi i da moli ljude da učine isto.

Dragi prijatelji, ovih dana smo se iznervirali povodom izjave Nade Topčagić. Jutros rano me je Nada nazvala, priznala mi da je u afeku sve te stvari rekla i izvinila se. Kaže da veruje da je Devin sin Miroslava Ilića pošto liče jedan na drugog i da joj je žao što je tako bez veze lupila - počela je Mirjana.

- Moj stav je da ne tražim motiv, već kad se neko izvini da mu oprostim. Svi, a pogotovo žene, treba da podrže izmenu zakona na obaveznu DNK analizu. Ovo više nije samo Devinova borba, već je zahvatilo veći okvir borbe za održavanje porodične ćelije i zaštitu mnogobrojne ugrožene dece. Miroslav je postao najmanje bitan. Vama neizmerno hvala na vašoj velikoj ljubavi i podršci Devinovog slučaja i mene, i zamolila bih vas da nađete mesto u srcu da Nadi oprostite. Nije znala šta priča. Voli vas vasa Mirjana - napisala je.

Podsetimo, Nada je u izjavama rekla sledeće:

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin.

Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne posle 30 godina da ti juriš nekog da prizna dete, i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? – rekla je Nada za Svet.

(Telegraf.rs)