Poznate dame farbaju jaja: Glumica iznenadila neobičnom tehnikom, a pevačica ima posebnog pomagača

Brojne dame sa estrade su pokazale svoju prazničnu trpezu i time se pohvalile na svojim društvenim mrežama

Neda Ukraden, Kija Kockar, Luna Đogani, Seka Aleksić, Foto: Pixabay, ATA images, Nikola Tomić

Dame sa naše javne scene potrudile su se da što lepše ukrase i oboje jaja za predstojeći Uskrs, pa su neke od njih pokazale svoju prazničnu trpezu i time se pohvalile na svojim društvenim mrežama.

Naime, Neda Ukraden je u ranim jutarnjim časovima ispoštovala pravoslavni običaj i ukrasila jaja na tradicionalan način - lukovinom i crvenom bojom.

Glumica Gorica Popović se odlučila za nesvakidašnju tehniku, pa je jaja, kako je otkrila svojim pratiocima ofarbala u crvenom kupusu.

- Majke mi, Faberze. Biti dete. Šarati jaja - napisala je Mirjana Bović Mojsilović u opisu fotografije na kojoj je pokazala kako se priprema za Uskrs.

Luna Đogani je sa svojim verenikom Markom Miljkovićem otišla u nabavku, pa se pred farbanje jaja pohvalila selfijem iz lifta, na kom se vidi da Marko nosi namirnice.

Đoganijeva je potom uslikala jaja, boje i lukovinu, kojima je farbala jaja, a onda je svojim fanovima pokazala čuvarkuću.

Kija Kockar je objavila fotografiju sa terase na Zvezdari na kojoj je izložila korpu punu jaja, a zatim je na Insta-storiju prikazala u koju boju je ofarbala jaja. Sva su bila crna sa sivim sedefom, osim jednog koje je bilo u crvenoj boji.

Pevačica Seka Aleksić imala je na Veliki petak posebnu pomoć od malenog pomagača. Naime, Sekin stariji sin Jakov učestvovao je u farbanju.

Seka ga je usnimila kako za stolom u dvorištu vredno radi i pomaže mami, a može se videti da planiraju da ih oboje u više boja.

Sve fotografije uskršnje čarolije poznatih pogledajte u našoj galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)