Darko Lazić: Svoju decu ne bih pustio u "Zvezde Granda", ovo danas...

Nakon pobede u Zvezdama Granda, Darko je počeo svoju uspešnu karijeru

Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Darko Lazić pobedio je 2012. godine u "Zvezdama Granda", a sada je otkrio da nema baš lepo mišljenje o popularnom muzičkom takmičenju.

Darku su Zvezde Granda donele veliku popularnost i uspešnu karijeru, ali pevač tvrdi da se takmičenja sada i tada razlikuje.

- "Zvezde Granda" kada smo se mi takmičili su bile "Zvezde Granda", ovo danas se svelo na šoubiznis - rekao je Darko u emisiji "Ekskluziv".

Pevač je zatim neočekivano odgovorio na pitanje da li bi svoju decu poslao da se takmiče u Zvezdama Granda, ukoliko bi želeli da se bave muzikom.

- Ne bih ih pustio, iskreno da ti kažem - rekao je Darko i iznenadio mnoge s obzirom na to da se nedavno pojavio i kao gostujući član žirija, međutim, nije ispunio obavezu pripremanja kandidata za takmičenje, pa je to na sebe preuzela produkcija.

Podsetimo, nakon nagađanja da su Drako i Marina raskinuli veridbu i da je ona ostavila pevača i otišla sa sinom kod svojih roditelja, Darko se oglasio za Telegraf.rs, i tada nam je priznao da Marina jeste otišla iz njihovog porodičnog doma i objansio je šta se desilo.

(Telegraf.rs)