Za dijamant na Kaćinoj ruci iskeširao 15.000 evra! Gobeljić se isprsio za pevačicin verenički prsten

- Fudbaler je znao da će se Kaći dopasti jer poznaje njen ukus, a savetovao se i sa njenom sestrom oko detalja i zaista nije pogrešio - navodi izvor

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: ATA Images

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uskoro će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da", a fudbaler je pevačicu zaprosio prelepim prstenom za koji se "isprsio".

Naime, Marko je pre nekoliko dana zaprosio Katarinu na njeno veliko iznenađenje, sa prstenom koji ima ogromni kamen na sredini i prelepe detalje.

Gobeljić nije štedeo kada je njegova izabranica u pitanju, pa je sa Kaćinom sestrom izabrao navodno dijamatski prsten od oko 15.000 evra.

- U pitanju je zlatni prsten optočen dijamantima jednog poznatog brenda koji je platio oko 15.000 evra! Znao je da će se Kaći dopasti jer poznaje njen ukus, a savetovao se i sa njenom sestrom oko detalja i zaista nije pogrešio - rekao je izvor.

- Katarina je bila oduševljena, a onda je i sva ponosna poslala fotografiju prijateljima i roditeljima koji te večeri nisu bili pored nje - rekao je izvor za Alo.

Podsetimo, Gobeljić je Kaću zaprosio 03. juna, a na slavlju povodm veridbe bile su mnoge kolege popularne pevačice, koje su se latile i mikrofona, među njima i Darko Lazić, Tamara Milutinović, Andreana Čekić...

Video: Gobeljić i Kaća Grujić slavili veridbu uz Baju Malog Knindžu: Jedna pesma bila posvećena i Borjanu

(Telegraf.rs)