Oštra reakcija "Parking servisa" na bahato parkiranje Tamare Đurić

"Za JKP "Parking servis" nema povlašćenih", ističe direktor JKP "Parking servis"

Iz JKP "Parking servis" oglasili su se za Telegraf.rs, nakon što su javnost razbesneli snimci koje smo 8. juna ekskluzivno objavili, a na kojima se jasno vidi bahato, nepropisno parkiranje Tamare Đurić u Beogradu na vodi.

Kako ističu, Tamara je dobila kaznu zbog nepropisnog parkiranja "Ferarija".

Bahato parkiranje nije prošlo nekažnjeno, jer je vozač Ferarija u dva navrata uslikan nepropisno parkiran - na invalidskom parking mestu i na trotoaru. U konkretnoj situaciji, u blizini jednog lokala u Beogradu na vodi, dizalica je izašla na teren, ali se vlasnik automobila pojavio pre nego što je započeo proces uklanjanja vozila - ističe za Telegraf.rs Andrija Čupković, direktor JKP "Parking servis".

- U skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima dizalica zbog prisustva vozača nije smela da uklanja vozilo. "Parking servis" u tim slučajevima automatski šalje prijavu Komunalnoj miliciji koja vozače kažnjava. Oko sokolovo vidi bahata parkiranja kao i "pauk". U situaciji kada se vozač nepropisno parkiranog automobila ne pojavi, pauk ga uklanja i može da se preuzme tek po plaćanju kazne.

- Za JKP "Parking servis" nema povlašćenih i preduzeće uspeva efikasno da reaguje u Beogradu i na vreme ukloni nepropisno parkirana vozila kako bi saobraćaj u gradu nesmetano funkcionisao - dodao je gospodin Čupković.

Fotografije koje su nam dostavljene iz JKP "Parking servis" pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)