Šlic do kuka, a dekolte "pršti": Karleuša zasenila u haljini od 411.000 RSD

Jelena se pojavila u lepršavoj dugoj haljini brenda "Philipp Plein"

Pop zvezda Jelena Karleuša pojavila se sinoć na promociji albuma Suzane Jovanović, koja je priredila gala događaj povodom novog muzičkog ostvarenja nakon 11 godina pauze. Karleuša je podržala koleginicu i dugogodišnju prijateljicu, a za ovaj događaj izabrala je stajling koji je zasenio sve pored nje.

Naime, Jelena se pojavila u lepršavoj dugoj haljini sa potpisom "Philipp Plein", a cena ove efektne toalete je na zvaničnom sajtu pomenutog sajta 3.500 evra, odnosno 411.000 dinara.

Osim bujnog dekoltea koji je bio u prvom planu, haljina koju je JK ponela imala je i duboki šlic, te je pevačica, kao po običaju, istakla sve atribute.

Izgled je upotpunila frizurom u stilu 60-ih godina prošlog veka, koja se savršeno uklopila sa modernom haljinom.

Kako je Jelena izgledala na promociji, pogledajte u galeriji, kao i u videu na početku teksta:

Inače, pevačica Suzana Jovanović blistala je u zlatnoj haljini sa perjem na njoj veoma bitnom događaju, a najveću podršku je dobila od svoje porodice.

Suzana je okupila brojne poznate da sa njima proslavi, a veliku pažnju privukla je kada se pojavila sa porodicom u punom sastavu.

Njih četvoro su se prvi put u javnosti pojavili zajedno, te smo ovom prilikom mogli da vidimo kako izgledaju njihova deca.

(Telegraf.rs)