Suzana brani muža: "Kažu da Sale decu drži kao robove u ZG, a do juče su radila za par stotina RSD"

- Kao osobi koja je jako emotivna teško mi pada nepravda i kada je on u pitanju i kada sam ja u pitanju - rekla je Jovanovićeva

Suzana Jovanović, Foto: ATA Images

Pevačica Suzana Jovanović ne krije da nije imuna na komentare koje dolaze od strane ljudi koji loše govore o njenom suprugu Saši Popoviću, konkretno kada su u pitanju Zvezde Granda.

Naime, posebno je razdraže komentari da Saša izrabljuje pevače koji prodefiluju u ovom muzičkom takmičenju. 

Kako Jovanovićeva kaže, negativni komentari je dotaknu jer je po prirodi osetljiva osoba.

- Kao osobi koja je jako emotivna teško mi pada nepravda i kada je on u pitanju i kada sam ja u pitanju. I to kada su u pitanju osobe koje vas uopšte ne poznaju, a ipak znaju da vam upute kritiku i da kažu salvu ružnih reči - počela je Suzana, pa nastavila:

- Konkretno mislim na Zvezde Granda i na tu decu, jako me boli kad kažu da Sale izrabljuje pevače i da ih drži kao robove. Pa ako su robovi nekada i ovi danas što lepo žive, što imaju lepe automobile, konto u banci, stanove na svom imenu, lepe honorare i putuju po celom svetu - ako su to robovi, onda molim lepo! Zaista! A ta deca su do juče radila za par stotina dinara, a danas imaju mnogo mnogo više. I treba da imaju. Jer njihov uspeh je i naš uspeh. Strašno me to boli, a vidi se da su ta deca danas uspešna i imaju svoje porodice i ja im od srca želim da imaju što više - istakla je Suzana za Kurir.

Podsetimo, Suzana je nedavno promovisala novi album, a u svemu joj je najveću podršku pružio Saša, koji je i finansirao njen novi projkat.

- Moja penzija je 700 evra. Ja sam 140 penzija uložio u sve ovo, pa ti izračunaj da je abum koštao. Skoro 11 i po miliona dinara, odnosno 98 hiljada evra - istakao je tada Popović.

Video: Ovo su njihovi naslednici: Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom

(Telegraf.rs)