"Ja nisam mogla da sprečim, svesna sam da ju je boleo": Nadica o Kiji, njenom ocu i borbi za život

- Ja sam svesna čim sam ušla da je naš život na tacni, ali svakako me to nije pogađalo - rekla je Zeljkovićeva

Nadica Zeljković, Printskrin: TV Pink

Pobednica rijaliti programa "Zadruga 4" Nadica Zeljković gostovala je u emisiji "Zadruga - narod pita". Nadica je sinoć u emsiji progovorila o Kiji, njenom pokojnom ocu i borbi za život.

- Dobro veče, Gordana sa vama. Za Nadicu veliki pozdrav, najveći. I za dvojicu momaka koji su divni i koji su imali jako lep odnos sa Nadicom. Čorba je umeo da napravi čorbu i da je zagrli i da joj se nađe. Stalno se pominjalo vanbračno i bračno, danas je tu i mala razlika i relativan pojam - rekla je gospođa koja se uživo uključila u program telefonskom linijom.

- Znate kako, uvek se piše i polemiše o privatnom životu i to je ono što se uvek dešava - dodala je Dušica.

- Ma to su spominjali ljudi koji su se nazivali Kijinim prijateljima - ubacila se gledateljka.

- Ja sam svesna čim sam ušla da je naš život na tacni, ali svakako me to nije pogađalo. Ja nisam mogla da sprečim to. Svesna sam da je to nju bolelo, ali nijedan čika, nijedan čovek nije bio spominjan osim njenog oca i onda su morali nešto da kažu - rekla je Nadica.

- Što se tiče Kije i mene, mi smo uvek radile, pre svega ovoga radila je nešto drugo, sve i svašta smo radile i uvek zarađivale, tako da nama novac nije prioritet - nastavila je Nadica.

(Telegraf.rs)