Još jedna zadrugarka krije tešku životnu priču: Irmi je bivši dečko lomio nos i rebra?

Irma je, naime, tokom svog boravka u "Parovima" u emisiji "Parograf" podelila svoju priču sa takmičarima i gledaocima, te je govorila o bivšem dečku i brutalnom zlostavljanju kroz koje je prošla

Irma, Printskrin: RTV Pink

Pevačica i zadrugarka Irma Sejranić, učesnica "Zadruge 5", od cimera još uvek krije svoju tešku životnu priču o kojoj je ranije govorila u drugom rijalitiju.

Dok je jeziva priča Viktorije Mitrović, koju je sa 12 godina silovao sveštenik, glavna tema u Beloj kući, Irma Sejranić je rekla da će i ona kada bude spremna ispričati svoju ispovest, koju je svojevremeno podelila u drugom rijalitiju.

Irma je, naime, tokom svog boravka u "Parovima" u emisiji "Parograf" podelila svoju priču sa takmičarima i gledaocima, te je govorila o bivšem dečku i brutalnom zlostavljanju kroz koje je prošla:

- To je nešto o čemu ne volim da pričam, ali ipak sam smogla snage. Bivši dečko mi je slomio nos, rebra, tukao me je u snu jer je sanjao da ga varam, držao me je zarobljenu u sobi, čupao mi je kosu, vukao me po podu. Nisam smela da se čujem sa mamom i tatom - priznala je Irma tada kroz suze, prenosi "Srbija Danas", i dodala:

- Još uvek ne mogu da isteram pravdu i to me ubija. Borim se sa traumama, želim da krenem napred, ali ne mogu. Želim da završi u zatvoru. Čak je izmislio da sam spavala sa njegovim ocem.

(Telegraf.rs)