Nataša Bekvalac sutra puni 41. godinu: Slavi rođendan u Grčkoj, a uz nju su tri najbitnije osobe

Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti dekorisan

Pop pevačica Nataša Bekvalac napuniće sutra 41. godinu. Umesto velike žurke Nata se odlučila za proslavu sa sestrama i najbližim prijateljem, i to na obali mora.

Kako Telegraf Jetset saznaje, Bekvalčeva je već otputovala u Grčku gde joj društvo prave sestre Kristina i Tanja kao i najbolji prijatelj sa kojima će sutra obeležiti rođendan.

- Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti posebno dekorisan, biće postavljen švedski sto i služiće se vina po želji gostiju. Čak će i muzika biti po želji slavljenice, pa je menadžment hotela angažovao di-džeja koji će celo veče puštati "haus" hitove - govori dobro obavešten izvor.

Kako izvor dalje navodi, društvo će se u večernjim satima premestiti u popularnu atinsku diskoteku.

Oni će se u prestonici Grčke zadržati do početka sledeće nedelje, kada se vraćaju kako bi ona promovisala novu pesmu i spot.

U prilog navodima do kojih smo došli govori Instagram-stori koji je Bekvalčeva objavila u četvrtak, a na kom se vidi snimak mora u okviru koga je napisala "rođendan mi je za dva dana".

Kako bismo poroverili navode do koih smo došli pozvali smo pevačicu, ali do objavljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac organizovala je prošle godine veliku žurku povodom proslave 40. rođendana na svom salašu u Čeneju. Tada je okupila veliki broj kolega i prijatelja, koji su sa Natom slavili do ranih jutarnjih sati.

Video: U opasnom miniću i visokim štiklama Nataša Bekvalac primila treću dozu vakcine protiv korone

(Telegraf.rs)