"Ti kad rodiš, ti ćeš odlučivati": Kija prozvala Lunu i Marka kao roditelje, on joj žestoko odbrusio

Kija je rekla da roditelji treba da stave cenzuru preko bebine glave i da fotografije i snimke ne treba da objavljuju, na šta je Miljković reagovao

Foto: Instagram/luna_djogani, ATA Images

Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar nedavno je objasnila kako se čuva intima kada su Luna Đogani i Marko Miljković najavili da će tužiti sve koji ne cenzurišu fotografije njihove ćerke Mije.

Kija je tada rekla da roditelji sami treba da stave cenzuru preko bebine glave i da fotografije i snimke ne treba da objavljuju na društvene mreže.

Kada je to video Marko, odlučio je da ne štedi reči u odgovoru Kockarevoj, koji je objavio na svom Instagram profilu.

- Ti kad rodiš, ti ćeš odlučivati! Do tada svako ko objavi sliku bez našeg odobrenja biće tužen, bez obzira da li je tekst lep ili nedajbože ružan, pa i ti - napisao je Marko na svom Instagram-storiju.

Inače, Kija je nedavno upitana šta misli o tome što se poznati roditelji bune zbog objavljivanja fotografija njihove dece, što je bio konkretno slučaj s Lunom.

Markov odgovor Kiji, Printskrin: Instagram/marko.miljkovic

- Mogu da je razumem jer se mi, javne ličnosti, nerviramo kada se naše fotografije i snimci sa društvenih mreža istrgnu iz konteksta i napiše sve i svašta, tako da bih bila na njenoj strani da fotografiju deteta prati loš tekst, ali ako je tekst afirmativan, ne vidim u čemu je problem. Sve što postavimo sami na društvenim mrežama, dali smo na uvid narodu. Ono što želimo da sakrijemo, nećemo postavljati na internet - nedavno je rekla Kija za "Meet Up".

Video: Kija komentarisala Lunino venčanje pa potkačila Slobu: ,,Zovite glavnog aktera”

(Telegraf.rs)