Luna Đogani: Paničim! Svaki dan sam išla u bolnicu da vidim da li je Mia dobro

- Marko mi je rekao: "Ako ti je lakše, ići ćemo svaki dan u bolnicu da ti kažu da imaš zdravo dete - rekla je Đoganijeva

Luna Đogani, Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani ispričala je da je svoju ćerkicu Miu nakon rođenja svakodnevno vodila kod lekara jer je paničila da nešto nije u redu.

Luna je otkrila kako se snalazi kao majka i priznaje da je razmazila svoju naslednicu koja ima četiri meseca.

- Ja sam popustljivija od Marka, razmazila sam Miju. Svaki dan bih išla u bolnicu da vidim je l' sve u redu sa bebom! U početku smo i išli stalno kod lekara. Bila sam zabrinuta zašto beba ne spava, pa zašto joj je zapušen nos... Bila sam uspaničena što ima grčeve iako je to normalno - rekla je Luna.

- Doktorka mi je rekla da se ne brinem i da je Mia zdrava. Marko je poludeo što sam paničila! Posle se smirio i rekao mi je: "Ako ti je lakše, ići ćemo svaki dan u bolnicu da ti kažu da imaš zdravo dete - ispričala je Đoganijeva.

Luna je istakla da ona i Marko izlaze iako imaju malu bebu, ali im fali više vremena da se osame i uživaju.

- Izađemo jednom ili dva puta mesečno. Baš smo umorni otkad smo postali roditelji. Fali mi da budemo sami i da se opustimo, večeramo i uživamo... rekla je Luna za Informer.

Marko je nakon Luninog porođaja istakao da želi puno dece, ali se Luni ideja o "fudbalskom timu", bar za sada, ne sviđa.

- Ma kakav fudbalski tim! Ja sam nosila bebu, mora telo da mi se vrati u normalu, pa ćemo videti... - dodala je Đoganijeva.

Video: Ovako Luni Đogani počinje jutro: Mala Mia se istopila dok je majka ljubi

(Telegraf.rs)