Goca imala intervenciju na licu: Nisam prirodno lepa, za razliku od drugih žena priznajem

- Nije sramota ostariti, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti - poručila je pevačica

Goca Tržan Foto: ATA Images

Popularna pevačica Goca Tržan otkrila je daje imala estetsku intervenciju na licu, pa posavetovaladruge žene, ali pojedine i potkačila.

Pevačica ne krije da svoj izgled ne duguje samo "prirodi", već da ide i na razne tretmane kako bi umanjila proces starenja, a ovaj put je otišla na botoks.

Goca je pokazala na svom Instagramu profilu proces botoksa, pa je napisala i inspirativnu poruku za sve žene.

- Pre nego što se "pecnete" ovim čudom, dobro se informišite. Moja doktorka ima laku ruku i odličnu tehniku, pa samim tim i rezultate. Kao što vidite - nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, "prirodna", ja za razliku od njih priznajem i delim sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje - napisala je pevačica.

- Nije sramota ostariti, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti. Sve u svoje vreme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu ali pre svega duhu da ne stari sa gorčinom i zavisti... - dodala je Goca.

Kako je izgledao Gocin proces intervencije pogledajte u videu iznad.

Video: Horor neuspelog botoksa: Žena posle nedelju dana od tretmana dobila lude oči

(Telegraf.rs)