Srpska misica nakon pokazivanja dvoglavog orla digla 3 prsta i to sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova

Jedina koja fali na novoj fotografiji, a koja je prethodno pokazala dvoglavog orla, je predstavnica Crne Gore, Una Mugoša

Valentina Petrović (21), srpska Mis Interkontinental, razbesnela je celu naciju pokazivanjem dvoglavog orla na fotografiji sa još tri koleginice iz ovog takmičenja.

Nakon što se, s razlogom, digla bura u javnosti, Valentina je za Telegraf Jetset poslala sliku na kojoj pozira sa podignuta tri prsta.

Najzanimljivije od svega je to što istu stvar sa njom rade i predstavnice Albanije i takozvanog Kosova, koje su pre toga pokazivale znak dvoglavog orla.

Reč je o Besi Ćitaku, predstavnici takzovanog Kosova, i Frontini Gaši, predstavnici Albanije.

Pogledajte fotografiju koju nam je Valentina poslala, zatim fotografiju na kojoj misice pokazuju simbol "velike Albanije", kao i neke od Valentininih slika:

Kako je slika dospela u javnost?

Fotografiju je objavila Frontina Gaši, predstavnica Albanije na pomenutom takmičenju, a inače, sudeći po podacima koji se mogu pronaći o njoj, devojka rodom sa Kosova i Metohije.

Frontina je uz sliku na kojoj su sve četiri nasmejane napisala "Napred, Albanija", uz albansku zastavu.

Šta je rekla Valentina povodom skandalozne slike

U saopštenju na Instagramu, Petrovićeva je, između ostalog, navela sledeće:

- U naletu euforije, povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost.

Video: Momci iz Albanije pokazivali dvoglavog orla u centru Beograda: Provokacija ili neslana TikTok šala?

(Telegraf.rs)