Ana na sahrani ponela detalj koji je nosila i u trenucima najveće radosti sa Mrkom

Pevačica je neutešna nakon smrti voljenog Mrke

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Nikola Tomić

Pevačica Ana Bekuta na komemoraciji u čast njenog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, a potom i na sahrani na Novom groblju, imala je jedan detalj koji je mnogima promakao, a za nju ima posebno značenje.

U pitanju je ogrlica sa priveskom crnog srca.

Ovaj komad nakita Ana je imala i na proslavi godišnjice ljubavi sa Mrkonjićem, 2019. godine.

Ana je ovaj lančić, sa priveskom crnog srca, često nosila i kada se pojavljivala u javnosti na raznim događajima, pa je bez sumnje za nju veoma poseban.

Podsetimo, Ana i Mrkonjić ove godine proslavili su 9 godina ljubavi, za desetogodišnjicu imali su velike planove koje, nažalost, neće ostvariti.

- Ove godine proslavljamo devet godina ljubavi, veze, zajedništva, poznanstva... Oduvek sam se prepuštala emocijama i uvek me je kroz život vodilo srce, bez obzira na posledice. Bez ljubavi nisam mogla da opstanem ni u životu, ni u poslu. Verovala sam u nas i našu vezu, a verujem i danas. Sigurna sam da ćemo dočekati duge godine u našem takozvanom savezu, zato što divno funkcionišemo - rekla je Ana u februaru 2021.

- Svih ovih devet godina prošlo je u miru, harmoniji, dogovoru i poverenju. Bez svega toga, nema opstanka jedne veze. S tim da smo se mi, moram da dodam, upoznali u zrelim godinama naših života kao uspešni i ostvareni ljudi u svojim profesijama i mislim da je to umnogome doprinelo skladu naše veze - rekla je pevačica tada.

Video: Izgubljen pogled i bol u držanju: Ana Bekuta na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću
Video: Potresan film o Mrki: Beograđanin, graditelj i socijalista

(Telegraf.rs)