Ceca snimala malog Željka i sestriće: Za trpezom nema čega nema, a svi komentarišu ovo

Pevačica je porodičnim momentima, sa najslađim članovima, raznežila sve

Folk zvezda Ceca Ražnatović pokazala je kako izgleda njeno jutro i raznežila sve prizorom najslađih članova svoje porodice.

Ražnatovićeva je snimila jutarnje momente, za stolom, tokom doručka, i to objavila na svom Instagram profilu. Za stolom su sedeli blizanci Cecine sestre Lidije Ocokoljić, kao i pevačicin unuk Željko Ražnatović.

- Kako se lepo doručkuje - rekla je Ceca dok je snimala dečake za trpezom na kojoj se nalazi sve i svašta, a uz snimak svojim pratiocima je poželela "dobro jutro".

Ceca uživa u porodičnim momentima koji su raznežili sve, a njeni njeni pratioci pomno prate i obožavaju kadrove malog Željka, koji je neodoljiv. Mnogima je za oko zapalo da dečaci, pa čak i mali Željko, u tanjiru imaju po čak tri pržena jajeta.

"Preslatki dečaci", "Divni porodčni momenti", "Uživanje", "Mali Željko je zvezda Instagrama", "Željko je neodoljiv", "Željko jede kao veliki", "Duše slatke",  neki su od komentara.

Podsetimo, nakon što su više od godinu dana živeli u Titelu, Veljko i Bogdana Ražnatović sa naslednikom preselili su se u Beograd, u Cecinu vilu na Dedinju. Pevačica ne krije da joj prija njihov povratak i često objavljuje momente sa unukom.

- Ja sam stvarno putovao mnogo od Beograda do Novog Sada i svuda. Žao mi stvarno samog sebe više, Titel je stvarno lepo mesto, ali matematika se ne poklapa - rekao je Veljko.

Video: Ceca u kućnom izdanju sa punđom i bez šminke uživala sa unukom Željkom

(Telegraf.rs)