"Ne praktikujem savete Ane Bučević, jer sam vernik": Maja "pecnula" snajku i Konstraktu

- Ne razumem tu vrstu umetnosti i ne sviđa mi se pesma - rekla je pevačica o Konstrakti

Foto: Nikola Tomić, Instagram/safariduha, Marko Jovanović

Pevačica Maja Nikolić podržala je kolegu Acu Lukasa i otkrila šta misli o predstavnici Srbije na Evroviziji, Ani Đurić Konstrakti, a nije štedela ni svoju snajku, motivacionog govornika, Anu Bučević.

- Uvek sam bila na Lukasovoj strani. Ja sam s njim počinjala karijeru, prvi nastup u Švajcarskoj sam imala s njim i mnogo ga volim. Jedva čekam epilog suđenja, sigurna sam da ima sve dokaze o kojima priča - rekla je Maja, a zatim otkrila šta misli o Konstrakti.

- Ne razumem tu vrstu umetnosti i ne sviđa mi se pesma. Ja sam mnogo nagrađivani umetnik i najmlađi istaknuti umetnik u Srbiji. To je recitacija, nije ni repovanje. Ako narod ili neko ko voli Konstraktu, misli da smo dali nešto novo, ni ovog puta Srbija neće poslati ništa novo.

Majin brat Marko Nikolić nedavno se oženio sa Anom Bučević, a pevačica otkriva da neće ići na "koučing" kod snajke.

- Neću, ja ne praktikujem takav vid rada na sebi. Postim svaki post već 22 godine i praktikujem duhovni rad na sebi i sve što preporučujem svima jeste da pročitamo knjige naših velikih svetitelja, Nikolaja Velimirovića, žitija Svetog Save - rekla je Maja.

- Bilo koja žitija naših pravoslavnih filozofa i svetitelja, pa ćete videti i naći odgovore na iskušenja današnjeg sveta. Nemam ništa protiv motivacionih govornika, ali takav vid rada na sebi ne upražnjavam - dodala je pevačica za Kurir.

(Telegraf.rs)