Ana Grozdanović čestitala Vučiću pobedu

- Srećna sam što je pobedio kao naš zajednički predsednički kandidat i ponosna sam što je vise od 400 hiljada socijalista doprinelo njegovoj pobedi - napisala je Ana

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Milena Đorđevič

Mlada političarka i članica Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović, oglasila se putem društvenih mreža i čestitala pobedu na izborima predseniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Čestitam predsedniku Aleksandru Vučicu na veličanstvenoj pobedi. Srećna sam što je pobedio kao naš zajednički predsednički kandidat i ponosna sam što je vise od 400 hiljada socijalista doprinelo njegovoj pobedi - počela je objavu Ana.

- To je potvrda ispravnosti politike koju su Vučić i Dačić vodili svih ovih godina! - navela je jedna od najlepših srpskih političarki.

- Bravo, ali ja ne bih bila ja, kada bih prećutala ono što mi stoji na srcu, nadam se da ću u bliskoj budućnosti imati sliku sa poštovanim predsednikom naše lepe Republike Srbije da ne moraju divni novinari da se muče time što spajaju slike kada pohvalim predsednika, a možda doživim kroz svoj svakodnevni trud i rad da i on mene nekada pohvali - napisala je Ana.

- Nikada se ne zna, a zaista bi mi bila velika čast. Narode svako uspešan je bio početnik, zbog toga radite svakodnevno da bi i vi postali uspešni, ali nikada ne zaboravite ljude koji su vam se našli na tom vašem početku - zaključila je Ana.

(Telegraf.rs)