"Nemam botoks prosto sam jedra! Je l' to možda neki problem?"

- Nisam stavljala botoks. Kad ga budem stavljala, javiću vam ako za 30 godina bude uopšte i moderan.- izričito je izjavila glumica Nevena Šarčević

Foto: Privatna arhiva

Glumica Nevena Šarčević, vlasnica dve internacionalne nagrade i seksepilnog izgleda, slovi za femme fatale među glumicama, a često je prozivaju da ima botoks u jagodicama.

- Nemam botoks, jedrog sam izgleda! Je l' to možda neki problem? - opvrgnula je tvrdnje glumica Nevena Šarčević.

- Morala bih mnogo da omršam pa da izgledam kao živi leš. I kad omršam, ja i dalje imam i jagodice i grudi i zadnju ložu jer sam takve mediteranske građe. Jedrost mi otvara vrata u italijanskoj i francuskoj kinematografiji, dodatno. Svaka roba ima svog kupca i uopšte se ne uzrujavam. Vodim računa koliko mogu i gledam da ono što mi je Bog dao negujem. Život mi je bio izuzetno stresan a ko bi rekao, tako da sam se gojila i mršavila, ali oblik lica i crte nisam menjala ja nego život. Lepše je kada imamo željenu kilažu ali potreban je mir i balans koji postom pokušavam da nadomestim i suzdržanjem ali zadobijala sam puno udaraca što je dalo dubinu u mojim očima pre svega a posle obliku lica a i tela. Jedrost je moj dar i ponosno ga branim - istakla je glumica Nevena Šarčević

U njenom kratkometražnom filmu 'Živeli' videli smo je sa šiškama a sada opet ima dugu kosu. A da li je moć transformacije poželjna u glumačkom životu ili jednostavnost?

- Zavisi od produkcije i širine pogleda na svet. Uvek je bila bitna moć transformacije i zaista, ne znam ko je proneo glas da imam botoks u obrazima i da ne mogu da glumim u epohi koju najviše volim! I koju sam već radila. Verovatno oni koji se plaše da ću odigrati dobro - odgovorila nam je glumica Nevena Šarčević.

- Epohu obožavam i to sam više puta izjavljivala. To što umem da se našminkam za grad, privatno ili kad me šminkerke za emisiju našminkaju pa pojačaju i istaknu neke delove lica to je već druga stvar i ne treba da se brka sa bilo kakvim korekcijama. Ljudi su pod uticajem i donose pogrešan sud. Ja čak ne podržavam ni ugradnju veštačkih zuba u 30-tim što je suludo i pobornik sam da samo treba održavati kao i kuću! Drugo je promeniti i izbiti zid na kući a drugo je staviti fasadu - duhovito je objasnila glumica Nevena Šarčević.

- Imam obraz u svakom smislu, i u etičkom i kao tkivo. Imam jedrost i imam grudi, pustite me da živim! Nisam stavljala botoks. Kad ga budem stavljala, javiću vam ako za 30 godina bude uopšte i moderan.- izričito je izjavila glumica Nevena Šarčević i dodala:

- Imam sreću da je moja građa moderna u ovo vreme a za 60-te bih morala baš da omršam, za Tiny time - kaže za Telegraf glumica Nevena Šarčević.

- Emotivac sam i sve se lepi za mene i moram stalno da se čistim što duhovno što telesno. Jedino što zameram sebi mogla bih da nastavim kućne vežbe od po 25 min dva puta u toku dana. A od stresova mi je opadao imunitet i morala sam prvo da povratim snagu. More obožavam!- ističe glumica Nevena Šarčević

- Drago mi je da u ovom vremenu u kom sam ne moram da plaćam jagodice, grudi, zadnjicu, Bog mi je sve to dao tako da sam ja te pare koje bih možda da nemam sve to potrošila na ugradnju a ovako sam uložila u znanje i u jezike - duhovito nam je objasnila glumica Nevena Šarčević.

Video: Biće još jedna velika televizijska serija: Sloboda Mićalović o svojim ulogama

(Telegraf.rs)