Marija Egelja doživela neprijatno iznenađenje na venčanju: Mislila da grli muža, a onda je usledio šok

- On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna - rekla je Marija

Printskrin: Instagram/marijaegelja

Voditeljka Marija Egelja otkrila je da doživela neprijatno iznenađenje na svadbi kada je zagrlila brata svog supruga misleći da je on.

Naime, Marija je nedavno postala gospođa Egelja-Dabić, kada se udala za Aleksandra, a sada je otkrila da njen suprug ima brata blizanca, kojeg je uvek mogla da razlikuje od muža - sve do svadbe.

- Zanimljivo je da Aleksandar ima brata blizanca Miška, koga sam znala pre Aleksandra. On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna.

Marija ističe da joj se nije desilo da ih pomeša ali da je na svadbi bilo mnogo ljudi i prigušena svetla, te da je zbog toga pomešala.

- Nikada mi se nije desilo da ih pomešam - do svadbe. Kako su uveče bila prigušena svetla, glasna muzika, mnogo ljudi, s leđa sam prišla svom mužu koji se okrenuo, i vidim to nije on nego Miško. Svi smo počeli da se smejemo, tako da ćemo to sigurno upamtiti i prepričavati - rekla je Marija za Hello.

Video: Venčala se Marija Egelja: Prvi ples prelepe voditeljke i supruga propraćen prskalicama

(Telegraf.rs)