Ana Korać objavom nagovestila da je trudna? Starleta se oglasila na Instagramu, zamolila samo jedno

Anina drugarica za medije je ispričala da je bivša zadrugarka u drugom stanju, te da su ona i njen partner zbog toga presrećni

Printskrin: Instagram/ana_korac

U medijima se danas pojavila informacija da je Ana Korać u drugom stanju, a sada se i starleta oglasila.

Naime, navodno je njena drugarica za medije ispričala kako je bivša zadrugarka u drugom stanju, te da su ona i njen partner zbog toga presrećni.

Sada se na Instagramu oglasila i Koraćeva, a zbog njene objave mnogi misle da je nagovestila da je trudna.

Mislim da treba i ja konačno da se oglasim da se ne bi objavljivale izjave koje nisam dala. Što se tiče trudnoće, neću se još uvek oglašavati na ovu temu, razumite me - napisala je Ana.

Na društvenim mrežama se odmah povela polemika da je Ana u ranoj trudnoći, te da zbog toga još ne želi da objavi tu informaciju, što je sasvim razumljivo.

Podsetimo, drugarica popularne starlete otkrila je da su Ana i njen dečko presrećni zbog ove vesti i da im nije bitan pol, važno im je samo da dete bude živo i zdravo.

- Ana mi je da nikad srećnija i zaljubljenija nije bila. Ne mogu vam opisati njihovu sreću kada su saznali da će postati roditelji. Ana je naravno odlučila da zadrži bebu, oduvek je maštala o tome. Nije im bitan pol, važno im je samo da beba bude živa i zdrava - rekla nam je Anina drugarica za "Informer".

Video: Ana Korać donela neobičan poklon Luninoj ćerki za rođendan: Oduševila je i nju i malu Miu

(Telegraf.rs)