Ove detalje iz Dalilinog života niste znali: Delila scenu s Kojom, a pojavila se i u spotu američkog repera

Publika ju je upoznala kao Dalilu Moreno, učesnicu Parova, što je bilo njeno umetničko ime

Printscreen: Instagra,/ dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević javnosti je postala poznata zahvaljujući učešću u raznim rijaliti programima, a svoj vrhunac "popularnosti" doživela je u prošloj sezoni Zadruge, kada je prevarila supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Publika ju je upoznala kao Dalilu Moreno, učesnicu Parova, što je bilo njeno umetničko ime.

Starletina porodica bila je jako imućna kada je ona bila mala, a navodno su u svom vlasništvu imali nekoliko ugostiteljskih objekata u Beču, gde je ona i rođena.

Njen otac Huso i majka Emina razveli su se posle 15 godina braka, a Dragojevićka je do početka studija živela s majkom, posle čega se preselila kod oca u Šepak jer je studirala blizu Bjeljine.

Ima jednu polusestru i tri polubrata sa očeve strane.

Dalila je radila u prodavnici koju je njen otac držao i sticala radne navike, ali pre nego što se odlučila za rijaliti, okušala se kao glumica i model.

Najveći uspeh postigla kao glumica sa 19 godina, kada je u seriji "Kriza" imala scenu sa Nikolom Kojom i Enisom Beslagićem.

Ona je pričala kako je glumila i u spotu Snupa Doga, a iako su mnogi sumnjali u ovo, na kraju su se pojavile slike sa snimanja.

Veliku pažnju javnosti su privlačili i njeni ljubavni odnosi. U Parovima je imala ljubavnu vezu sa MC Dadom, a posle toga i sa Mladenom Vuletićem, sa kojim se često svađala i ulazila u fizičke okršaje.

Dalila nije bila zadovoljna svojim izgledom, pa je operisala nos, uvećala usta i stavila biopolimer. Na kraju ga je izvadila i stavila hijaluron. Navodno je radila i jagodice, ali i neke ostale intevencije. 

Sada već bivšeg supruga upoznala je Dejana u rijalitiju. Naime, njegov brat David Dragojević bio je učesnik Parova kada i ona, a Dejan je dolazio u studio da mu bude podrška. Bila je to ljubav na prvi pogled, ali ga je starleta zamenila u Zadruzi Filipom Carem.

Video: Dalila Dragojević najzad pokazala kako joj izgleda novi dečko: On je prigrlio na njenom rođendanu

(Telegraf.rs)