Sanja Marinković priznala pravi razlog razvoda braka: "Ne pristajem na život udvoje po svaku cenu"

Umesto da prošle godine proslave deceniju ljubavi, oni su se razveli i odlučili su da nastave odvojenim putevima

Printskrin: RTV Pink

Voditeljka Sanja Marinković je u braku sa Aleksandrom Uhrinom dobila sina. Nakon tri godine veze je izgovorila sudbonosno "da", ali se razvela. 

Par je pre venčanja već imao sina Strahinju, koji je tada imao 3 godine, a venčanje je obavljeno u limuzini kada su mladenci sa sinom, braćom i snajama krenuli put Pariza na medeni mesec. Sudbonosno "da" su izgovorili u kolima - kumovi su im bili rođena braća, voditeljki Sanji Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin.

Umesto da prošle godine proslave deceniju ljubavi, oni su se razveli i odlučili su da nastave odvojenim putevima.

O razlozima prekida braka sa Aleksandrom Uhrinom Sanja nije želela da priča mnogo u medijima napominjući da odluku nije donela preko noći. Njih dvoje su dugo posećivali terapeuta pokušavajući da spasu bračnu zajednicu, ali kada su uvideli da to nije moguće, usledio je razvod.

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom "Nije pametno" -konačno je priznala razlog razvoda Sanja Marinković za Stori.

(Telegraf.rs)