Nikad iskreniji intervju Mc Stojana, ovakvog ga ne znate: Imam blokadu kada pričam sa medijima

Reper se dotakao brojnih tema

Pevač Marko Stojković, poznatiji kao Mc Stojan, bio je gost kod Dragane Mirković na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije.

Naime, pevač je dugo bio u medijskog ilegali, a sada je konačno progovorio o karijeri i privatnom životu, koji čuva daleko od očiju javnosti, a dotakao se skandala modnog brenda "Balensijaga" koji su optužili da ekspoatiše decu.

- Kada sam ispratio tu celu situaciju oko iskorisćavanja dece, jako sam osetljiv na te stvari, bilo mi je katastrofa. Moj glas možda ne znači mnogo, možda i znači da se čuje i vidi. To je moj revolt, uradio sam to da skrenem pažnju na dešavanje, jer mi je to katastrofa. Kad pomislim na iskorišćavanje i pedofiliju to mi je užas - započinje Mc Stojan i dodaje da ima blokadu kada su mediji u pitanju i da ga zato nema u javnosti često:

- Ne izbegavam pojavljivanje u medijima, nego slabije umem da iznesem nesto, mozda imam blokadu kada pričam nesto - rekao je reper.

Stojan se osvrnuo i na emocije, a dotakao se i prošlosti.

- Imao sam i ljubavi i kombinacije. Najlepše je kada su uključene i emocije. Ali mi se dešavalo, kada sam bio mlađi, da za veče odvedem i tri devojke u apartman - dodaje on.

- Kad sam bio manje popularan, ja sam se vise trudio oko devojaka, pa sam malo prestao da se trudim, pa se sad opet trudim. Ima lepote u osvajanju devojke, kada ti je sve na izvolte, brzo se izgubi interesovanje i emocije.

Foto: Kobra

Reper se susreo i sa koristoljubljem, a dotakao se i te teme.

- Mislim da je svako ko se bavi javnim poslom doživeo da neko bude sa njim iz koristi. Kada je ozbiljna veza, trudis se da vidiš da li je neko sa tobom iz koristi. Nikada ne možes do kraja da znaš, jer neko ume jako dobro da glumi - ističe Mc Stojan.

Marko ističe da obožava da bude okružen običnim ljudima.

- Najvise volim kad sam okruzen običnim ljudima, koji nisu iz javnog zivota - ističe između ostalog poznati reper, a na vrhu teksta možete pogledati ceo intervju Mc Stojana.

Podsetimo, nedavno se na dejting aplikaciji "Tinder", pojavio reperov profil koji je bio verifikovan, što je odjeknula na društvenim mrežama.

Video: Mc Stojan zbog velikog problema završio na operacionom stolu

(Telegraf.rs)