Veljko slomljen zbog smrti sina Ljubana Ećima: Žarko (22) se družio sa Ražnatovićima odmalena

Žarko je zadobio teške povrede u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. novembra u strogom centru Banjaluke

Emotivne objave Veljka Ražnatovića na društvenoj mreži Instagram potresle su mnoge, budući da mladi bokser retko deli privatne stvari na istoj.

Veljku je poginuo jedan od najboljih prijatelja, Žarko, a Ražnatović nije mogao da sakrije tugu i objavio je niz njihovih zajedničkih fotografija kao i njegov video snimak, a sada je otkriveno i o kome se radi.

Naime, Veljkov blizak prijatelj, Žarko Ećim (22), sin je Ljubana Ećima, bivšeg zamenika načelnika Centra državne bezbednosti Republike Srpske.

Žarko je zadobio teške povrede u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. novembra u strogom centru Banjaluke, lekari su se 20 dana borili za njegov život, ali Ećim nije uspeo da se izvuče i podlegao je usled teških telesnih povreda.

Teška nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Kralja Petra I Karađorđevića i Srpske, kod Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci, a intervenisali su i banjalučki vatrogasci, piše Srpskainfo.

Podsetimo, Žarko je bio blizak prijatelj Veljku i Anastasiji i znali su se još iz detinjstva, više o tome ovde.

Video: Veljko Ražnatović otkrio zašto je odlučio da drugom sinu da ime Krstan

(Telegraf.rs)