Snežana Đurišić o depresiji, strašnoj bolesti 21. veka: "Molitve su me digle, prijatelji, moja deca"

Snežana je otkrila da se zatvarala u sebe i u svoju kuću, samovala i tugovala

Foto: Nikola Tomić

Pevačica Snežani Đurišićje u veoma kratkom periodu izgubila supruga, brata i oca, a utehu je pronašla u veri i psihoterapiji.

Naime, pevačica ne krije da joj je trebalo dosta vremena, prolivenih suza i izgubljenih bitki kako bi došla do svakodnevnog osmeha i mira u duši.

- Imala sam naravno vrlo teških trenutaka kao i svi ljudi na planeti, ali sam vaspitavana da se borim i borila sam se. Bog me je pogledao i srećna sam. Teško je kada imate problem sa decom, kada je neko bolestan i kada vas napusti neko voljen, drag. Meni su za dve godine otišli brat, muž i otac, ali mora da se živi dalje – započela je Snežana svoju ispovest.

- Imala sam priliku sa duhovnicima da pričam i da se ispovedam i da budem iskrena. Molim se i danas dan. Mogu vam reći da u tom periodu kada mi je bilo zaista teško i kada sam se zatvarala u sebe i u svoju kuću, samovala i tugovala, molitve su me digle, prijatelji su me digli, moja deca. Zahvalna sam Bogu na tome - ističe pevačica i dodaje:

- Prijalo mi je upoznavanje sa Vanjom. Četiri i po godine sam bila izolovana od društva i od ljudi, zato što sam tako želela. Samoća mi je prijala i to je znak da je depresija postojala i dalje, ali ne u velikoj meri. Kada čovek ima veliku potrebu da bude non stop sam onda je jasno kakvo je stanje u pitanju.

Đurišićeva se dotakla i svog prvog supruga za koga se udala čim je napunila 18 godina.

- Nisam pomišljala da ćemo biti u vezi, a onda postati bračni drugovi. Od sudbine se ne može pobeći. U junu sam napunila 18, a u septembru sam se već udala. U braku postoje razne situacije, pogotovo kada dođu deca i normalno je da se posvađate oko nekih stvari, ali ljubav na kojoj se sve zasniva, poštovanje i razumevanje, pobedi sve nedaće – istakla je pevačica, te je dodala:

- Moj suprug me nije fizički toliko svuda pratio koliko je to radio svojom energijom. Taj deo moje karijere koji obuhvata period kada smo bili u braku je najbolji deo mog života, tada sam najviše napredovala i imala sreću da dobijem puno hitova - istakla je Snežana za "Blic".

Snežana se dotakla i naslednika Miloša.

- Teško je kada vidite da dete radi nešto što vam neće doneti dobro i da ne možete tu ništa da uradite. To je moj sin, ja ga volim i boriću se za njega i sa njim do kraja života - iskrena je Đurišićeva.

Video: Snežana Đurišić iznenadila svojom novom frizurom

(Telegraf.rs)