Bosančevu ćerku maltretirala profesorka klavira: "Udarala me je po prstima kad ne odsviram dobro"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džidža je rekla da njen otac nije toliko strog kakvim se često predstavlja u javnosti

Foto: Marko Jovanović

Pevačica Džidža Stojković, ćerka kompozitora i harmonikaša Dragana Stojkovića Bosanca, poznatog po strogim komentarima u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, otrkila je pravo lice svoga oca.

Džidža je rekla da on nije toliko strog kakvim se često predstavlja u javnosti.

- Ja kad napravim nešto loše, najviše strahujem od toga šta će majka reći. Ona je mnogo stroža od tate - počela je Džidža.

Ona je rekla da su njegove kritike korisne.

- To je kritika i ne vidim šta je tu loše. Ljudi treba da nauče da prime i dobru i lošu kritiku. Generalno kritika je dobra. On ti je rekao šta ne valja i da to ispraviš, a mogao je da ti kaže bravo, divna si, sve ekstra i da ti misliš da to dobro radiš, a to je u stvari nešto sasvim pogrešno.

Pevačica je rekla kako vrlo dobro zna šta znači kritika, a kao primer je navela svoju užasno strogu profesorku klavira koja ju je fizički kažnjavala.

- Ja sam to prošla u muzičkoj školi gde je mene profesorka udarala po prstima kad nešto dobro ne odsviram. Onda mi kaže nemaš pojma, izađi napolje, pa ja onda vežbam. Hoću da kažem da sam i ja to prošla na neki drugi način - rekla je Džidža za Kurir TV.

Video: Bosanac oštro po kolegama: Pola žirija Zvezda Granda nema pojma ništa o poslu

(Telegraf.rs)