Komšije o Bajagi i novoj ženi koju krije od javnosti: "Dolaze ovde, ali ne znamo ni ko je, ni šta je ona"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije za Bajagu ima reči hvale, a spomenuli su i misterioznu ženu od koje se ne razdvaja

Privatan život muzičara Momčila Bajagića Bajage oduvek je svima bio interesantan, naročito zbog činjenice da ga krije kao zmija noge.

Nakon njegovog iznenadnog razvoda od Emilije, koji je takođe protekao u tajnosti, Bajaga se nije nešto preterano eksponirao i mnogi nisu ni znali da je promenio lokaciju življenja, a i da ima i novu devojku.

Novopečeni par je nedavno ekipa emisije "PaparacoLov" uhvatila u jednom beogradskom naselju, a sada su se se oglasile i komšije para.

- Viđamo ga već godinu dana ovde, ja ga uglavnom viđam samog, ali dobro, ako ima devojku, pa što da ne, mladi su nek se zabavljaju. Čovek se očigledno ne oseća u skladu sa svojim godinama. Nema nijednu sedu (smeh) - rekao je jedan stariji čovek.

U obližnjem kafiću su takođe rekli da Bajagu redovno viđaju, da uveče dolazi sa pomenutom ženom, ali da ne znaju ko je ona.

- Viđamo ga, stalno dolazi ovde, ali uglavnom uveče sa nekom ženom, ne znam da li su u vezi, sasvim se normalno ponašaju, ne ljube se, ne grle, fini su, on je super čovek mi ga svi gotivimo, a ona je sasvim normalna žena, ali ne znamo ni ko je, ni šta je. Nismo je viđali ranije - rekao je jedan komšija za "Kurir".

(Telegraf.rs)