Danijela Dimitrovska saopštila odluku njenog novog partnera: To moram da poštujem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavili su se zajedno na crvenom tepihu, ali on nije želeo da da izjavu

Srpski top model, Danijela Dimitrovska, pojavila se na otvaranju trećeg Banja Luka Festa.

Njen glamurozni outfit, jedinstveni izgled i prirodna lepota oduševili su publiku koja je pratila crveni tepih, ali i medije. Ovo je ujedno bilo i njeno prvo javno pojavljivanje sa novim partnerom, sa kojim je nedavno ozvaničila vezu.

Danijela nosila izazovnu belu, svilenu haljinu, a na Banja Luka Fest je došla kako bi uživala u koncertu jedine srpske pobednice na Evroviziji, pop zvezde Marije Šerifović, koju, kako je istakla, obožava.

- Obožavam sve Marijine pesme, jedva čekam da je čujem. Najviše volim crvene tepihe na našim prostorima, potpuno je drugačije, volim kad se tako nešto organizuje u regionu, tada sam jako ponosna - rekla je Danijela, kojoj je pratnja na ovom događaju bio njen novi partner, Jevrem.

Manekenka je medijima otkrila zašto se njen dečko ne pojavljuje u javnosti.

- Tu je jača polovina, došao je večeras sa mnom. On nije deo javnog života, tako da poštujem njegovu odluku da tako i ostane - rekla je kroz osmeh Danijela, a celu izjavu možete poslušati u snimku na početku teksta.

Inače, tokom svoje modne karijere Danijela Dimitrovska radila je za Christiana Lacroixa, Roberta Cavallija, Veru Wang, Louise Vuittona i mnoge druge svetske brendove, a kao Viktorijin anđeo stala je rame uz rame sa velikim imenima kao što su Adrijana Lima i Alesandra Ambrosio.