Lova viri i iz rupe ispod struka, a muškarci pred njom kleče! Rada napravila šou na slavlju, evrići samo lete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci su doslovno pali na pod

Folk zvezda Rada Manojlović napravila je pravu feštu na jednom slavlju.

Na snimcima koji su se pojavili na Instagramu njene rođene sestre, koja joj je ujedno i menadžerka, vidimo da Rada nije mogla da drži novčanice u jednom trenutku.

Manojlovićevu su obasipali evrima i dinarima sa svih strana, a pravi haos nastao je kada je pevačica zapevala hit "Igraj mala na colove".

Muškarci su doslovno pali na pod, klečali ispred Rade i kitili je u delu haljine koja je bila otvorena u delu kod struka, a novčanice su se samo nizale.

Snimak veselja pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, Rada Manojlović nedavno je odlučila da napravi ozbiljne promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku.

Ona se tim povodom oglasila za medije i istakla da je konačno srećna kada ide na nastupe.

- Bilo je lepo u Minhenu na nastupu. Trebalo je da pevam sa Jovanom Perišićem ali se on razboleo. Pripremam svašta, sad radim za sebe, ne za drugog i imam vetar u leđa. Sa sestrom radim. Ranije sam išla na nastupe umorna, a sad sam srećna - započela je Rada, pa otkrila zbog čega je odlučila da promeni menadžera.

- Što se tiče poslovnog odnosa, trajao je 15 godna i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna jer verujem ljudima. Došla sam do te granice, da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima - rekla je ona.

(Telegraf.rs)