"Kažu da je u poslednjim trenucima gledala u svoje dete": Potresne reči zadrugarke o ženi ubijenoj u Gradačcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragična vest o ubistvu žene danas je potresla ceo region

Ermina Pašović/Telegraf.rs

Bivša učesnica Zadruge, Ermina Pašović, oglasila se povodom tragičnog događaja koji je potresao ceo Balkan.

U Gradačcu je danas Nermin Sulejmanović ubio svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je uživo u uključenju na Instagramu.

Ceo Balkan je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Erminu je, kao i brojne poznate ličnosti, ova situacija potresla, pa je na svom profilu podelila veoma potresnu poruku.

- Nizama je monstruma prijavila policiji. Nizama je strahovala. Tražila je pomoć. Tražila je zaštitu. Nije je dobila - započela je Ermina, pa dodala:

- Monstrum je i nju i bebu jutros na silu izveo iz kuće i odveo na put odakle se više neće vratiti. Beba je to gledala. Plakala. A nizama, kako rekoše oni koji su pogledali snimak, kažu kako je u svojim poslednjim trenucima života gledala u svoje dete. Majka ko majka. Brinula je je li njeno čedo u redu. Onako izbezumljena znala je za svoje dete, a onda se vratila svom gospodaru. Allah joj se smilovao i grehe oprostio i da se sa čedom svojim u dežnnetu sretne, insAllah. Amin - napisala je bivša zadrugarka.

Printskrin: Instagram/ermina_pasovic

Podsetimo, od domaćih zvezda na ovu tragičnu temu oglasili su se reperi Mihajlo Veruović Vojaž i Nući, pevačice Vesne Đogani i Jana Todorović, blogerka Anastasije Grujić i bosanski reperi Jala Brat i Buba Koreli, koji su zbog ovoga čak i otkazali večerašnji nastup u Bosni i Hercegovini.

(Telegraf.rs)