Objavljen trejler Rastinog autobiografskog filma: Stiže istina o zatvorskim danima

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Samo u filmu #3211 ćete imati priliku da čujete pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211 - napisao je muzičar na Instagramu

Printskrin: Instagram/stefanrasta

Stefan Đurić Rasta objavio je zvanični trejler za autobiografski film pod nazivom "3211" koji će 21. septembra početi da se prikazuje u svim bioskopima širom Srbije, dok je svečana premijera zakazana za 19. septembar.

- Film "3211" je istinita priča o uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. U pitanju je konceptualni ciklus pesama u igranom formatu u kojima je Rasta, nadahnut uzbudljivim i traumatičnim događajima iz svog života tokom kojih je iz svoje svakodnevice muzičara prebačen u milje istražnog zatvora, susrevši jedan drugi svet, prostor koji ne naseljavaju njegova porodica, prijatelji i kolege, ali ga i te kako čine slušaoci njegove muzike. Samo u filmu #3211 ćete imati priliku da čujete pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211 - napisao je muzičar na Instagramu.

(Telegraf.rs)