Bogoljub Karić se emotivnom porukom oprostio od muzičke legende Tota Kutunja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogoljub je istakao u svojoj objavi da je Toto bio izvanredan muzičar i prijatelj

Foto: BK

Privrednik Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka Karić oprostili su se emotivnom porukom od svog prijatelja, velikog muzičara Tota Kutunja.

Naime, oni su se, zajedničkom objavom, oglasili na društvenoj mreži Instagram i uputili poslednji pozdrav, skrhani bolom.

- Dragi moji, postoje lepi i radosti dani, ali i trenuci kada vam odlaze dragi ljudi, prijatelji ili ljudi koji su svojim životnim stvaralaštvom i delom ostavili dubok trag u nama. Jedan od njih je Toto Kutunjo, legenda italijanske muzičke scene i čovek neverovatnog glasa i emocije. Obeležio je jednu eru u italijanskoj i svetskoj muzici i doneo nezaboravne pesme koje će večno trajati. Pesmu koju slušate bila je hit 90-tih godina i predstavlja simbol jedinstva, zajedništva i snage. Međutim Toto Kutunjo je 1983. godine u Sanremu otpevao najpoznatiju italijansku pesmu svih vremena. Mislim da ste i vi ko zna koliko puta otpevali, "Lasciatemi cantare". Kroz mnoge svoje hitove postaće legenda koja živi u svim poklonicima njegovog stvaralaštva. Danas se opraštamo od njega i neka ga pesme vode u zagrljaj andjelima. Večnaja pamjat velikoj legendi. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Karić na društvenoj mreži Fejsbuk.

Karićevu emotivnu poruku pogledajte OVDE.

Podsetimo, italijanski pevač Toto Kutunjo preminuo je u 80. godini života.

Kutunjo je pobeđivao na raznim takmičenjima, a pobedu je odneo i na Evroviziji 1090. godine u Zagrebu sa pesmom Insieme.

(Telegraf.rs)