Asmin prvi put objavio privatnu sliku sa Stanijom! Ovako se "topila" u njegovom zagrljaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Preko noći smo postali najgori. Ali, ja ću da budem dokaz svima da ljubav pobeđuje sve - poručio je Durdžić

Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic, Foto: Telegraf.rs

Asmin Durdžić objavio je privatnu fotografiju sa Stanijom Dobrojević kojom je jasno poručio da neće odustati od nje i njihove ljubavi.

- Preko noći smo postali najgori. Ali, ja ću da budem dokaz svima da ljubav pobeđuje sve - poručio je Durdžić.

Podsetimo, kako smo prethodnog dana pisali, u želji da dokaže da Stanija nije imala ništa intimno sa investitotom od kog je kupila stan u Rumi, Asmin je našao njegov broj i kontaktirao ga je.

Asmin mu se predstavio, a onda je naveo šta se piše u medijima, pa mu je tražio da se on tim povodom i izjasni. U odgovorima investitora jasno se može videti da je Dobrojevićeva sama platila svoju nekretinu i da među njima nema nikakve povezanosti, osim poslovne.

- Što se tiče Stanije i nekih odnosa, nikada ništa nisam imao sa njom osim što je devojka kupila stan kod mene, gde postoji ugovor, gde je platila sa svog računa na račun moje firme. Čitao sam nešto, ali to je sve presmešno i izmišljotina - napisao je Asminu čovek od kog je Stanija kupila stan, a čije ime je poznato redakciji.

- Svako će morati da kaže kako jeste, počevši od ovog čoveka koji je pošteno ispričao istinu i demantovao te priče, pa do svih ostalih. Neću dozvoliti da bilo koja lažna informacija ne bude demantovana, ali sa dokazima - poručio je tom prilikom Durdžić za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)