Fitnes bliznakinje poručile da su svi koji ih napadaju jer su psa ostavile u azilu "loše osobe"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Svako ko ovu priču protumači loše je znak da je on loša osoba i mi mu želimo ozdravljenje - poručile su između ostalog i ponovo izazvale bes javnosti

Foto: Instagram/fitness.bliznakinje

Natalija i Julija Đukić, poznatije kao fitnes bliznakinje,  na meti su oštrih komentara javnosti nakon što su psa Bekija, kog su udomile u martu ove godine, odvele u azil i tamo ga ostavile.

U oglašavanju na Instagramu objasnile su kako pas navodno ne može da se privikne na život u stanu, kako je oštetio mnogo stvari u stanu, te da stalno laje i da pas koji je "već deo porodice ne može da se ukopi sa Bekijem".

Prema njihovim rečima, pas ih nije doživljavao kao autoritet već su ga često slale kod deke na selo. Ističu da ne podržavaju azile i da mesto na kom se nalazi Beki trenutno njih dve doživljavaju kao raj za životinje.

- Svako ko ovu priču protumači loše je znak da je on loša osoba i mi mu želimo ozdravljenje. Kada bi nam neko rekao da će dobrota biti osuđena ne bismo mu verovale - poručile su između ostalog i ponovo izazvale bes javnosti.

(Telegraf.rs)