"Nesvesne devojke, ali bar ga nisu odrale i pojele": JK o fitnes bliznakinjama i psu kog su ostavile u azilu

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovo što su ove dve klinke uradile je možda bez emocija, ali ponavljam, imate li ih vi prema životinjama?", pita se pevačica

Foto: Nikola Anđić, Instagram/fitness.bliznakinje

Pop diva Jelena Karleuša oštro je prokomentarisala potez fitnes bliznakinja, Natalije i Julije Đukić, koje su nedavno udomile psa, snimale ga za društvene mreže, a zatim ga ostavile u azilu jer, kako su između ostalog rekle, mnogo putuju i nemaju vremena za njega.

Njihova odluka razbesnela je brojni narod, pa i Jelenu, koja je poznata kao veliki ljubitelj životinja.

- U mojoj borbi za životinje pomogla sam PETA organizaciji da zatvorimo nekoliko fabrika krznašica u Srbiji, borim se protiv upotrebe pravog krzna, protivnik sam mesa u ishrani ljudi, najveći sam donator mnogih azila za životinje, usvajam životinje i sponzorišem lečenje bolesnih životinja, ali ja ove nesvesne devojke ne osuđujem, a nemojte ni vi sem ako ne nosite krzno, ne jedete meso, sem ako ne usvajate životinje i ne dajete novac za pomoć azilima - počela je Jelena i dodala:

- Pođite od sebe! Ako one nisu empate i ako im nije bilo žao psa, bar ga nisu odrale i pojele! A to vi radite, možda ne psima, ali zar je bitno koja je vrsta? Ili volite ili ne volite životinje! Ne može da vam bude žao psa koji je odveden u azil, a da vam nije žao nečije noge u tanjiru. Bar ga nisu izbacile na ulicu jer sam mnogo takvih životinja usvojila. Kao neko ko je usvojio i psa kome su odsekli šape, smatram da je to pravi zločin za koji niko nije odgovarao, a ovo što su ove dve klinke uradile je možda bez emocija, ali ponavljam, imate li ih vi prema životinjama? - napisala je Karleuša, a zatim posvetila još jednu objavu psu Bekiju koji je ostavljen.

- Evo ga Beki! Usvojila sam sedam životinja i fizički nemam gde da udomim kucana Bekija kog su blogerke ostavile u azilu, srećom, azil je u rukama ovog divnog dečka na slici. Beki čeka da jedan dobar čovek velikog srca dođe po njega i kaže - vodim te u moj dom da ti pružim ljubav! Ne lanac i hladni beton jer to nije ljubav prema životinji, nego topli dom, njegov jastuk i igračkicu jer psi su članovi prodice. Usvojite Bekija - poručila je Jelena.

(Telegraf.rs)