Zbog velikog interesovanja u prodaju puštene dodatne ulaznice za 50 Centa u Areni Zagreb

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavni reper stiže u naš region!

Privatna arhiva

Zbog velikog interesa publike u prodaju su puštene dodatne ulaznice za veliki hip hop spektakl u Areni Zagreb 17. oktobra.

Dodatne ulaznice za tribine se mogu kupiti putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mestima Eventima.

Podsetimo,50 Cent stiže u Zagreb u sklopu velike svetske turneje "The Final Lap Tour", a na pozornici će mu podršku dati Busta Rhymes i Jeremih.

50 Cent, nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslaviće 20 godina od izlaska svog albuma prvenca "Get Rich or Die Tryin'" jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u istoriji.

Tokom turneje, Fifti obilazi Ameriku, Veliku Britaniju, Evropu i Australiji, a jedini put kada će biti u našem regionu jeste koncert u Zagrebu.

Produkcijski vrhunski audiovizualni spektakl s pirotehničkim efektima, plesačima, velikim video ekranima u koji je uključeno preko 200 ljudi trajaće skoro četiri sata.

Prepoznat kao jedan od najtalentovanijih i najplodnijih hip hop umetnika svog vremena, dobitnik Grammy, Emmy, Billboard Music, MTV Music i mnoštva drugih nagrada, 50 Cent proslavio se svojim rekordnim debi albumom "Get Rich or Die Tryin'" i od tada prodao više od 30 miliona albuma širom sveta. Singlovi poput "In da Club", "P.I.M.P" i "21 Questions" doživeli su globalan uspeh, a na albumu su

gostovali Young Buck, Nate Dogg, Tony Yayo, Lloyd Banks i Eminem, koji je prvi otkrio 50 Centa, te ga odmah "vrbovao" za svoju Shady Records izdavačku kuću.

Album se odmah popeo na prvo mesto Bilbordove liste 200 i bio je najprodavaniji album 2003. godine u SAD-u.

Nakon velikog muzičkog uspeha Curtis "50 Cent" Jackson je iskoristio svoju moć zvezde kako bi postigao jednak uspeh i kao glumac i televizijski producent.

Godine 2005. osnovao je G-Unit Film & Television Inc. produkcijsku kuću koja je proizvela veliki izbor sadržaja na brojnim platformama i prodala bezbroj emisija raznim mrežama. Među njima je serija hvaljena od strane kritičara, "Power", u kojoj ne samo da je glumio, već je bio izvršni producent i reditelj.

Celu "Get Rich or Die Tryin'" turneju 50 Cent će "odraditi" u društvu svog velikog prijatelja Busta Rhymesa, još jedno nezaobilazno hip hop ime. Jedan od najboljih hip hop tekstopisaca, poznat i po svom jedinstvenom vizualnom stilu, Busta Rhymes nominovan je za Grammy nagradu čak 12 puta.

Privatna arhiva

Uz njega, na evropskom delu turneje, "50 Centovoj karavani" pridružiće se poznati pevač i producent Jeremih.

Satnica koncerta:

Eventim blagajna od 17:30h

VIP early entry check in 17:30h

Vrata 19:00h

Jeremih 20:30- 21:00h

Busta Rhymes 21:15 - 22:00h

50 Cent 22:30 - 00:00h

Privatna arhiva

(Telegraf.rs)