Snimak sa promocije otkriva u kakvom su zaista odnosu bivše Uraganke: Ivana i Ksenija došle kod Sanje Vučić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu mogle da sakriju iskrene reakcije

Pevačica Sanja Vučić večeras održava promociju svog albuma "Remek-delo" u jednom restoranu u Beogradu, gde je okupila svoje najbliže prijatelje i saradnike.

Mnogi su se pitali da li će doći i njene bivše koleginice iz grupe "Hurricane", ali naravno, ova noć bez njih nije mogla da prođe.

Ivana Nikolić i Ksenija Knežević srdačno su se pozdravile sa Sanjom, a zatim su dale zajedničku izjavu.

- Album je fantastičan. Vidi se da je mnogo vremena i ljubavi uložila u sve to, tako da joj želim svu sreću. To je i naš uspeh, naravno - rekla je Ivana, pa se Ksenija nadovezala.

- Sanja je stvarno mnogo vredna. Vredno je radila na ovome i stvarno je zaslužila - istakla je bivša članica Uraganki, Ksenija.

Na pitanje kako se osećaju sada kada su ponovo zajedno, Sanja je odgovorila:

- Osećam se kao kod kuće. Kao kad ne voziš dugo bicikl, ali mišići pamte, pa znaju. Tačno znamo svaka svoju stranu. Poređale smo se kao proteklih pet godina - istakla je pevačica i rekla da navija da snime zajedno još jednu pesmu, što je iznenadilo njene koleginice.

- Ja navijam da snimimo još jednom pesmu zajedno. Evo ide Evrovizija... - rekla je šaljivim tonom Vučićeva, a Ksenija je dodala:

- Mislim da smo zakasnile... - poručila je ona, što je sve nasmejalo.

Vidi se da i posle toliko vremena, među Uragankama vlada divan odnos i da nema zle krvi, kao što se o tome u javnosti pričalo i nagađalo.

(Telegraf.rs)